Huizen in Spanje

PILAR DE LA HORADADA VILLA

285,000.00

Mooi ingericht vrijstaande woning met zwembad en ommuurde tuin rondom. De woning is op loopafstand van het strand, modderbaden en zoutvelden van San Pedro Del Pinatar.


kenmerken

Slaapkamers:3
Badkamers:2
Woningtype:Vrijstaande villa
Woonoppervlakte:-m²
Perceel:-m²
Terras:-m²
Type:Koop
Categorie: Tag:
Beschrijving

Mooi ingericht vrijstaande woning met zwembad en ommuurde tuin rondom.

 

De woning is op loopafstand van het strand, modderbaden en zoutvelden van San Pedro Del Pinatar. Langs het strand is een leuke boulevard met diverse restaurantjes, dit alles op slecht enkele loopminuten.

 

Deze ruime woning heeft 3 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond en 2 op de bovenverdieping. Alle drie hebben ze een twee persoonsbed en inbouwkasten. De master bedroom op de eerste verdieping geeft toegang tot een zeer ruim terras met zicht op het achterterras met zwembad. Zowel op de begane grond als op de bovenverdieping is een badkamer, beide voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet.

 

De tuingerichte woonkamer heeft een grote glazen schuifpui, geeft toegang en zicht op de achtertuin met zwembad en privacy.

 

De moderne keuken is van alle gemakken voorzien, grote koelkast, vaatwasser, inductie koken, oven en aparte magnetron.

 

In de woonkamer is voldoende ruimte voor een heerlijke ruime lounge bank, televisie meubel en eettafel. Mocht je niet binnen willen eten is het achterterras met veel privacy middels de ruime schuifpui te bereiken.  Het achterterras heeft naast het terras, een gemetselde barbecue, zwembad ook een opbergschuur.

 

Deze ruime hoekwoning met 3 slaapkamers, ruime privé afgesloten tuin met zwembad is instapklaar.

 

De woning kan gekocht worden inclusief alle meubels en is daarom direct te gebruiken als mooie vakantiewoning voor het eigen gezin of als investering en verhuurbaar.

 

Verkoopprijs € 285.000,-